Útočili na mě a na mého psa!
-
petravelka57
- člen
- Příspěvků 7
- Registrován 22 bře 2019 11:31
Útočili na mě a na mého psa!
Dnes ráno jsem šel na procházku se svým pejskem a po cestě jsem potkal dvě individua tmavší pleti... Můj pes začal na ně štěkat a vrcet jeste nikdy sem ho takhle nevidel. Začli nám nadavat a urazet nas, když jsem se snažil vyhnout problemum začli po nás házet klacky a kameny. Zavolal jsem policii, ale než hlídka přijela oni utekli. To se vážne musím bát už i chodit ven na procházku se svým psem?

Re: Útočili na mě a na mého psa!
Chápu tvou situaci.
Sice vás chápu, ale na druhé straně se nabízí otázka, jak zvládáte svého psa.
Pejsek dělal svoji práci prostě odhadl nebezpečí a varoval.To není o nějakém zvládnutí chování psa.
-
petravelka57
- člen
- Příspěvků 7
-
petravelka57
- člen
- Příspěvků 7
-
petravelka57
- člen
- Příspěvků 7
-
kašpar
Proč nemluvíte pravdu? Nejdříve jste šel potom jste šla.Čím potom chcete přesvědčit že vás čmoudové obtěžovali.Přesto být vámi tak si koupím pepřák nebo el.paralyzer.
-
petravelka57
- člen
- Příspěvků 7
Já vás nechci ničím přesvědčit, napsala jsem jak to bylo. To že sem nenapsala a na konci slova, za to se omlouvám. Jsem docela vytížená a neřeším maličkosti, ale děkuji za radu.kašpar ↑27 bře 2019 08:15Proč nemluvíte pravdu? Nejdříve jste šel potom jste šla.Čím potom chcete přesvědčit že vás čmoudové obtěžovali.Přesto být vámi tak si koupím pepřák nebo el.paralyzer.