Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Pavel K.
Nový příspěvek
od Pavel K. » 08 zář 2016 18:02
Zdravím, vždycky jsem griloval maso na dřevěném uhlí. Napadlo mě použít slabé třísky a zkusit grilovat na dřevu. Bude nějaký rozdíl v chuti masa? Děkuji
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 08 zář 2016 19:12
Určitě bude jiná chuť. Vem si, že přímý plamen spálí povrch masa, za to při grilování dř. uhlím tomu tak není.
Nad plamenem bych opékal snad jen buřty.
-
radil
Nový příspěvek
od radil » 08 zář 2016 19:16
Griluje se většinou na dřevěném uhlí, protože to pěkně doutná a to žhavé ti opeče maso. Dřevo budeš těžko udržovat aby nehořelo ale jen bylo žhavé. Možná tak rozdělat třísky a pak na tom žhavém. To už ale bude lepší použít to uhlí.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
-
- 1 Příspěvků
- 955 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
12 říj 2016 14:30
-
-
- 2 Příspěvků
- 794 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bóďa
07 dub 2018 10:09
-
-
- 3 Příspěvků
- 1042 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Marcela
04 zář 2017 19:33
-
-
- 2 Příspěvků
- 870 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
10 čer 2018 16:22
-
-
- 2 Příspěvků
- 1156 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Iliana Brandič
30 dub 2016 20:18