Panuje tu bezvládí?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
malina

Nový příspěvek od malina » 17 dub 2017 17:51

dabač Tyhle žabomyší spory mám opravdu rád.Handrkujte se u dvou fotek košťálovin.To je potřeba zabývat se pitominkama.Na tom ale svět nestojí.Jděte do háje je mě z vás moralistů vážně na zvracení.
Promiň, ale pokud někdo nechápe že nemůže použít na cizím webu obrázky které nejsou jeho, tak by se to asi vyřešit mělo ne?

nechápavá
člen
Příspěvků 491
Registrován 09 úno 2017 10:01

Nový příspěvek od nechápavá » 17 dub 2017 22:05

Administrátor Nechápavá nevydávej se za uživatele Ajnštajn. Způsobuješ tu pak zmatek když se vydáváš za dva lidi v jedné otázce.
Omluva, psala jsem z práce a tam se během dne nemám čas přihlašovat. Napsala jsem co mě první napadlo. Věděla jsem, že v jednom tématu to jako admin hned odhalíš, to mě ale netrápilo. Já si za svými názory stojím.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět