Jak zazimovat tyto rostliny?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Mudr.Lant

Jak zazimovat tyto rostliny?

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 01 říj 2017 07:51

Jedná se o rostliny, ze kterých bude živý plot. Mám je zkrátit, přikrýt...?
zazimování.JPG

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 01 říj 2017 09:07

Chces-li z toho živý plot, nezazimovavej je - plot taky nezazimujes...
Co přežije, to přežije...
;)
Jen zakrat letorosty, tak na třetinu - nech je tak...
;)

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 01 říj 2017 09:40

Také myslím, že žádná ochrana před mrazem nebude třeba, máš tam samé odolné rostliny. Stříhat podle tvých nároků, když je sestřihneš, rozkošatí se. Živé ploty je možné nechat volně růst a tvarovat teprve, když dosáhnou požadované výšky.
Líbí se mi, že tam máš různé druhy. Živé ploty z jednoho druhu jsou fádní, nenápadité a působí nudně. ;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 01 říj 2017 10:17

Ann Také myslím, že žádná ochrana před mrazem nebude třeba, máš tam samé odolné rostliny. Stříhat podle tvých nároků, když je sestřihneš, rozkošatí se. Živé ploty je možné nechat volně růst a tvarovat teprve, když dosáhnou požadované výšky.
Líbí se mi, že tam máš různé druhy. Živé ploty z jednoho druhu jsou fádní, nenápadité a působí nudně. ;)
Děkuji za uznání. Takže s nimi nic nedělat! Ta rostlina (první zprava) je pnoucí růže (ta druhá odešla) tu mám nějak zkrátit a zakrýt?

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 01 říj 2017 10:26

Aha. :lol: Na fotce není moc vidět, nepoznala jsem to. :lol: Pnoucí růže se nestřihají, jen tvarují podle potřeby. Určitě jí neublíží, když jí na zimu ke kmínku přihrneš trochu země. U nás růže na zimu nijak nechráníme, není to třeba. Nevím ale jak velké jsou mrazy u vás.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 01 říj 2017 10:34

Ann Aha. :lol: Na fotce není moc vidět, nepoznala jsem to. :lol: Pnoucí růže se nestřihají, jen tvarují podle potřeby. Určitě jí neublíží, když jí na zimu ke kmínku přihrneš trochu země. U nás růže na zimu nijak nechráníme, není to třeba. Nevím ale jak velké jsou mrazy u vás.
Nevím ale jak velké jsou mrazy u vás, budu ji chránit vlastním dechem. :lol:

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek