Je to dobrý nápad otevřít restauraci na nádraží vlakovém?
Je to dobrý nápad otevřít restauraci na nádraží vlakovém?
Na jednom menším nádraží je týden otevřená nová hospoda, ale stále tam nikdo nechodí. Myslíte že je to dobrý nápad a že se kšefty rozjedou?
Je to dobrý nápad, vždyť cestující se chtějí občerstvit a uvítají takovou možnost, ale záleží, jak velké je nádraží, tedy kolik vlakových spojů tudy projíždí, a pokud to je železniční uzel, měl by mít provozovatel vyhráno.
Znám malé nádraží s konečnou stanicí, kde byla hospůdka se vším všude (ohřívaná jídla), s pivem jako křen, kde sedělo i mnoho starousedlíku s cigaretou v puse, klábosili u piva a nadávali na komunismus a hlavně přes sezónu přijížděli i odjížděli čundráci a to bylo vždy veselo.
Znám malé nádraží s konečnou stanicí, kde byla hospůdka se vším všude (ohřívaná jídla), s pivem jako křen, kde sedělo i mnoho starousedlíku s cigaretou v puse, klábosili u piva a nadávali na komunismus a hlavně přes sezónu přijížděli i odjížděli čundráci a to bylo vždy veselo.