Čím krájet chleba

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Marcela Trčková

Čím krájet chleba

Nový příspěvek od Marcela Trčková » 05 pro 2016 19:09

Čím se dobře krájí chleba? Vždycky se mi při krájení drolí a rozpadne.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 05 pro 2016 19:12

Ono taky záleží na tom jaký chleba kupuješ. Některý jde opravdu špatně ukrojit a drolí se. Můžeš také kupovat už nakrájený či ve spoustě obchodech mají vedle chleba i el. kráječ kde si ho můžeš nakrájet. Například v Tescu ten kráječ mají.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 05 pro 2016 19:28

Pokud doma nemáš kráječ na chleba, tak bochník rozřeš na půlku a tu půlku opět napolovic a z ni můžeš krájet půl krajíce.

Marcela Trčková

Nový příspěvek od Marcela Trčková » 05 pro 2016 20:02

Máte oba pravdu. Díky pomohlo

Ralf
člen
Příspěvků 1378
Registrován 22 bře 2016 19:18

Nový příspěvek od Ralf » 05 pro 2016 20:12

Před dvěma lety jsem investoval do elektrického kráječe a nemůžu si ho vynachválit. Kromě chleba na ně můžeš krájet i salám, šunku, sýr a podobné věci. Chleba se ti na něm opravdu nerozdrolí.

Jen takový tip ;)Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek