Šance že se narodí dvojčata
-
Primule
Šance že se narodí dvojčata
Je vysoká šance že se mi narodí dvojčata? Je to hodně časté že se narodí dvojčata?
-
Mudr.Lant
Souhlasím, vidím všude kolem sebe čím dál tím víc žen, které se nechávají uměle oplodnit a právě tam je největší pravděpodobnost, že budou mít dvojčata. Jedna z mamin mi dokonce svěřila, že jí dali na výběr, jestli si nechá obě, nebo jen jedno.nechápavá Pokud máte v přímém pokolení dvojčata, šance tu je. Taky při umělých oplodnění je šance větší, než je běžné.
-
Mudr.Lant
To mi připadá jako vtip. Babiččině kočce se narodila dvojčátka, aby je rozeznala, jedno pojmenovala Micinka a to druhé utopila.Ann Souhlasím, vidím všude kolem sebe čím dál tím víc žen, které se nechávají uměle oplodnit a právě tam je největší pravděpodobnost, že budou mít dvojčata. Jedna z mamin mi dokonce svěřila, že jí dali na výběr, jestli si nechá obě, nebo jen jedno.
To není vtip. Ono je to tak, že při umělém oplodnění u mimotělní metody se vkládají až čtyři oplodněná vajíčka, aby byla větší šance, že se některé přichytí. Když se jich ujme víc, bude méně prostoru a tím i menší šance na donošené děti. Vícečetné těhotenství je pro ženu nepřirozené a zvyšuje se tím riziko, že všechny plody nedonosí.Mudr.Lant To mi připadá jako vtip. Babiččině kočce se narodila dvojčátka, aby je rozeznala, jedno pojmenovala Micinka a to druhé utopila.
Proto si později žena u které se ujalo víc embryí než jedno může vybrat, jestli si ponechá všechny, nebo bude riskovat, že později může potratit.
-
Mudr.Lant
.. a že ta s těmi paterčaty to nevěděla?Ann To není vtip. Ono je to tak, že při umělém oplodnění u mimotělní metody se vkládají až čtyři oplodněná vajíčka, aby byla větší šance, že se některé přichytí. Když se jich ujme víc, bude méně prostoru a tím i menší šance na donošené děti. Vícečetné těhotenství je pro ženu nepřirozené a zvyšuje se tím riziko, že všechny plody nedonosí.
Proto si později žena u které se ujalo víc embryí než jedno může vybrat, jestli si ponechá všechny, nebo bude riskovat, že později může potratit.