Který televizní kuchař vaří nejlepší jídla?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Outlíková

Který televizní kuchař vaří nejlepší jídla?

Nový příspěvek od Outlíková » 21 úno 2017 09:14

Na kterého televizního kuchaře se dá koukat protože vaří výbornou kuchyni a jídla se dají jíst? Doporučte nějaký TV pořad o vaření. Ráda bych se něco přiučila co se týče vaření. Děkuji

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 21 úno 2017 09:25

No když se podíváte na jakýkoliv pořad o vaření tak jsou všichni kuchaři vždy SUPER! Oni to hlavně vždy o svých výtvorech nejméně 20x prohlašují.No já když se podívám na talíř co potom nabízejí tak by mě ta porce nenasytila.Neříkám že to není jak oni tvrdí SUPER!Ale mám radši obědy od své manželky.Já ty SUPER kouzelníky nemusím.Dávám přednost domácí a České gastronomii.A všimli jste si že v bedně kromě stupidních seriálů apuřadu o vaření vlastně už nic nedávají.Oni jenom vyplňují mezeru mezi reklamami.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 21 úno 2017 10:14

Sice hlad je nejlepší kuchař, ale s těch spousta TV kuchařů, jsem si oblíbil Filipa Sajlera a Ondřeje Slaninu. Svým umem i vtipem jsou podle mne jedni z nejlepších. a:-)

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 21 úno 2017 10:46

Já se na tyhle pořady nedívám, nepovažuji jídlo za nejdůležitější věc na světě. U nás vaříme to co nám chutná. :)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek