* Pijas je místnost, kde se schází půlka obyvatel paneláku a blízkého okolí.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Je ta dnešní mládež už tak rozežraná?
-
Mudr.Lant
Je ta dnešní mládež už tak rozežraná?
Donesl jsem do pijasu* na ochutnávku něco z mé práce, ochutnali jen ti starší (nad 40 let) , ale mladí se vymlouvali, že to nemají rádi. To jsou opravdu závislí jen na hranolcích, hamburgerech nebo z další nabídky z KFC, McDonald's?
* Pijas je místnost, kde se schází půlka obyvatel paneláku a blízkého okolí.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
-
Mudr.Lant
No, sníst 2 a půl kila + polévku, tak to je na zápis aspoň do české knihy rekordů.satam Prosím, nebrat jako provokaci.
Zajímalo by mě tedy, na co je pamlsková vyhláška, když se mladí snaží jíst zdravě (a velmi často je to s tou snahou o zdravé jídlo pravda) :?:
PS: K tomu talíři bych si klidně sedl a jedl dokud bych mohl, nebo dokud bych ho nevyprázdnil
-
Mudr.Lant
Žes si nevzpomněl včera! V neděli jsem zajížděl novou udírnu a na zkoušku jsem udělal jen 3 kousky bůčku, mohl jsem ti poslat ochutnávku. Už se po nich slehla zem.Paulie Mudr.Lante, Dostal jsem od známého uzený bůček. Byla to lahoda. Lze si i u tebe objednat? Neznám nikoho ve svém okolí kdo by to dělal. Byla to ale bomba.
-
Mudr.Lant
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 18 Příspěvků
- 3910 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Admin 24poradna.eu
01 lis 2016 09:19
-