Zkreslené zobrazení 24poradny

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Zkreslené zobrazení 24poradny

Nový příspěvek od satam » 25 říj 2017 18:58

Rád bych doplnil svůj poslední příspěvek z Chatu. Při posledním zapnutí PC jsem měl úplně rozjeté zobrazení poradny tak, že se tam nedalo nic přečíst. Screen přikládám. Proto jsem v 17:35 napsal svůj příspěvek do Chatu, který funguje normálně. Když se skoro hodinu nic nedělo, zkusil jsem zapnout poradnu na druhém PC a zjistil jsem, že chyba je u mě, protože na druhém PC vše funguje tak, jak má. Přesto to "rozhození" zobrazení přičítám aktualizaci poradny, jen mi není jasný způsob, jak by k tomu mohlo dojít.
Tolik na vysvětlenou, pokud by mi Admin nebo někdo jiný k tomu uměl něco říci, budu jenom rád.
24poradna.jpg

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 25 říj 2017 19:05

Mě to také nejde.Přesně jak to ukazuješ.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 25 říj 2017 19:11

Sláva! Díky Petře. I když ti to samozřejmě nepřeju, je jasné, že ta chyba asi bude v našich strojích, ale vliv na ni má určitě ta aktualizace. Ovšem zajímavé na tom je to, že mám dva v podstatě HW identické PC, z nichž jeden mi to dělá a druhý jede v pohodě. Snad se společně spolu s Adminem někam dopracujeme.

Admin Pavel Soukup
člen
Příspěvků 76
Registrován 11 črc 2017 21:49

Nový příspěvek od Admin Pavel Soukup » 25 říj 2017 19:11

Je to aktualizací poradny. Každých 10 minut je nahraný jiný script a proto je někdy zobrazení zmatené a jindy dobré. Když vidíme že to nefunguje, tak se to snažíme opravit. Proto jsem připnul příspěvek na hlavní stránku že to dnes bude zlobit. aktualizace-poradny-t13816.html

Admin Pavel Soukup
člen
Příspěvků 76

Nový příspěvek od Admin Pavel Soukup » 25 říj 2017 19:13

satam Ovšem zajímavé na tom je to, že mám dva v podstatě HW identické PC, z nichž jeden mi to dělá a druhý jede v pohodě.
Je to o tom, že než si se podíval v druhém počítači tak jsem udělal opravu. Proto píšu že dneska bude poradna zlobit. aktualizace-poradny-t13816.html

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 25 říj 2017 19:16

Admin Pavel Soukup Je to o tom, že než si se podíval v druhém počítači tak jsem udělal opravu. Proto píšu že dneska bude poradna zlobit. aktualizace-poradny-t13816.html
Promiň, Admine, ale mám už 1/2 hodiny puštěné oba PC a situace je na obou stejná - jeden normální, druhý zkreslený. Takže ten problém bude někde jinde a asi trochu složitější.
Nebudu dále prudit, počkám jeden, dva dny a pak se uvidí ;)

Admin Pavel Soukup
člen
Příspěvků 76

Nový příspěvek od Admin Pavel Soukup » 25 říj 2017 19:22

Neprudíš, budu rád za každý příspěvek kdy něco nefunguje. Jinak bych nevěděl jaké to má mouchy. Počkejte do zítřka a mělo by to fungovat. Samozřejmě když zítra napíše někdo že mu něco nefunguje tak to budu řešit. Ale než se celá poradna převede tak to může zlobit. Možná zkus dát Ctrl + F5 a mělo by to být na obou PC stejné. Ale upravujeme soubory a každé 2 minuty je tam nahrané něco jiného. Proto prosím všechny o trpělivost. Nedostatky pište prosím až zítra.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 25 říj 2017 19:24

satam Promiň, Admine, ale mám už 1/2 hodiny puštěné oba PC a situace je na obou stejná - jeden normální, druhý zkreslený. Takže ten problém bude někde jinde a asi trochu složitější.
Nebudu dále prudit, počkám jeden, dva dny a pak se uvidí ;)
Rozdíl bude v OS, browseru, aktualizacích, doplňcích...
Na HW až tak nesejde...
Já jsem aktuálně na Droidu 6.0 z 5.10., Chrome 6.1 - a bez problémů...
;)

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 25 říj 2017 19:28

dabač Mě to také nejde.Přesně jak to ukazuješ.
Jaký používáš prohlížeč?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 25 říj 2017 19:34

mowla Rozdíl bude v OS, browseru, aktualizacích, doplňcích...
Na HW až tak nesejde...
Já jsem aktuálně na Droidu 6.0 z 5.10., Chrome 6.1 - a bez problémů...
;)
Tak v Chromu to funguje.
Přesto tomu nerozumím, protože v obou PC je stejný OS (v jednom nejnovější verze, ve druhém o málo starší), stejný prohlížeč včetně verze, stejné doplňky, pravidelné aktualizace. Teď čekám, jaký systém má dabač, uvidíme....

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 25 říj 2017 19:38

Admin Pavel Soukup Možná zkus dát Ctrl + F5 a mělo by to být na obou PC stejné.
Admine, díky, Ctrl + F5 pomohlo -:-/

Admin Pavel Soukup
člen
Příspěvků 76

Nový příspěvek od Admin Pavel Soukup » 25 říj 2017 20:15

Víš co, je to takové že se ti může každých 10 minut zobrazit poradna i na jednom PC jinak. Pořád se něco přepisuje. Pokud se dneska nepovede vše zprovoznit, tak obnovím zálohu a bude to jako dříve. Nikdo se nemusí bát že mu to nebude fungovat. Kromě dvou funkcí se aktualizace povedla, ještě přijít na to kde je chyba.

Problém je v tom že aby se načítalo málo dat, tak se ti poradna uloží v prohlížeči pod jedním profilem a když něco aktualizuji tak se ti to nemusí hned ukázat. Až když promažu složku CACHE, tak se všem načte současný script. To ale samozřejmě nedělám každých 10 minut. Nebojte bude to v pohodě.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek