Čím dolít kysané zelí?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Igor1986

Čím dolít kysané zelí?

Nový příspěvek od Igor1986 » 20 bře 2018 11:53

Zdravím, zůstalo nám doma suché koupené kysané zelí bez šťávy. Čím zalít zalít aby vydrželo co nejdéle?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 20 bře 2018 12:00

Slanou a převařenou (vychladlou) vodou. Ale doporučuji do týdne zkonzumovat.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 20 bře 2018 12:00

Nejspíš vodou. Kyselinu sírovou bych raději nepoužíval :lol: :lol: :lol:Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek