Grand Optical zkušenosti?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Magda Hoff.

Re: Grand Optical zkušenosti?

Příspěvek od Magda Hoff. » 03 kvě 2022 18:29

Yoila
09 dub 2022 18:35
Jsem taky spokojena s grandopticalem, občas jsem si tam kupovala i čočky, protože mě nedráždili v očích.
Ahoj, taky jsem si brýle zde koupila už několikrát. Nikdy to nebyla promyšlená akce, spíš jsem šla okolo, tak jsem nakoukla a byly z toho jedny brýle :) Někdy teda i čočky, ale těch méně, jelikož mi nejsou příjemné v oku.

Mirča Wilča

Příspěvek od Mirča Wilča » 07 čer 2022 18:37

Ahoj, za nás v Grandu fajn hlavně pro děti, mají i pro děti atraktivní obroučky. Za sebe jsem ráda, že aspoň máme v tomto ohledu vyřešeno.

Majkyna

Příspěvek od Majkyna » 08 črc 2022 15:39

Já snad nemám jiný brýle, než z grandu, ale oni tam mají tolik značek, že bych spíš měla psát, jaký ty značky máme, než že jsou grandopticalu. :D

Novotní

Příspěvek od Novotní » 19 srp 2022 16:27

Majkyna
08 črc 2022 15:39
Já snad nemám jiný brýle, než z grandu, ale oni tam mají tolik značek, že bych spíš měla psát, jaký ty značky máme, než že jsou grandopticalu. :D
Taky jsme s obroučkami spokojeni. Dělali nám jak na čtení tak na dálku a oboje jsou furt v pohodě.

Filip

Příspěvek od Filip » 02 led 2024 14:31

Já jsem tam nakupoval několikrát a v pohodě, neměl jsem problém.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Nikiki

Příspěvek od Nikiki » 10 čer 2025 13:09

Já jsem byla v GrandOpticalu po několikáté a dostalo se mi dobré zákaznické péče. Obsluha je moc milá a vždy mi dobře poradili. Možná ty ceny jsou vyšší, ale kvalita brýlí je dobrá, takže jsem spokojená. A hlavně bývá docela často sleva, takže se tam dá nakoupit i výhodně.

Gaby

Příspěvek od Gaby » 13 srp 2025 18:31

Od nich nám jenom jedny brýle, no nosím je moc ráda a i po tolika letech jsou v dobrém stavu. Teď mám pobočku dost daleko, takže nakupuju, kde se dá.

Nikiki

Příspěvek od Nikiki » 27 srp 2025 19:12

Gaby
13 srp 2025 18:31
Od nich nám jenom jedny brýle, no nosím je moc ráda a i po tolika letech jsou v dobrém stavu. Teď mám pobočku dost daleko, takže nakupuju, kde se dá.
Tak brýle nepotřebuješ kupovat každou chvíli, tak jednou za čas není problém si zajít tam na nákup. Já je taky nemám blízko, ale protože tam chodím ráda, tak si najdu čas, si tam zajít. Počkám na nějakou větší akci a potom to spojím s větším nakupováním.

Štěpánka

Příspěvek od Štěpánka » 19 zář 2025 12:05

S dioptrickými zkušenost nemám, ale minulý rok jsme si s mužem kupovali sluneční a jsme spokojeni. Nebyly nejlevnější, ale stále vypadají jako nové, tak doufám, že ještě tak 2 roky poslouží.

Bejsi

Příspěvek od Bejsi » 20 říj 2025 13:26

Štěpánka
19 zář 2025 12:05
S dioptrickými zkušenost nemám, ale minulý rok jsme si s mužem kupovali sluneční a jsme spokojeni. Nebyly nejlevnější, ale stále vypadají jako nové, tak doufám, že ještě tak 2 roky poslouží.
Taky mám z Grandopticalu sluneční, ale mám je teda asi už čtvrtým rokem. Mám je moc ráda, tak prostě odkládám pořízení nových. Ale sluneční brýle by se měly měnit tak po 2 letech, co jsem četla, protože ta UV ochrana prý klesá, ale myslím si, že když je budete mít 3 roky, tak se nic tak hrozného nestane.

Erik

Příspěvek od Erik » 24 lis 2025 15:34

Já u nich nakupuj už léta a všechno v pohodě. Brýle jsou fajn a kvalita taky.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek