Který ocet používáte při zavařování okurek?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.


Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 04 črc 2018 09:53

Klasiku. Ten Bzenecký není ocet, ale nálev a je drahý.

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 04 črc 2018 13:08

Bzenecky ocet (ne nalev) - mam vyzkoušení, že jine octy mají chudší chuť.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 04 črc 2018 16:40

mowla Bzenecky ocet (ne nalev) - mam vyzkoušení, že jine octy mají chudší chuť.
Jo, ten Bzenecký obsahuje karamel, estragon a to už ty okurky zavání.

Honza Novák

Nový příspěvek od Honza Novák » 04 črc 2018 17:14

Mudr.Lant Jo, ten Bzenecký obsahuje karamel, estragon a to už ty okurky zavání.
Dobrý den. Bzenecký ocet kvasný lihový je klasický ocet. Na rozdíl od Bzeneckého octu kvasného lihového ochuceného, o kterém mluvíte vy a který prodává např. OD Tesco.


Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 04 črc 2018 17:16

Honza Novák Dobrý den. Bzenecký ocet kvasný lihový je klasický ocet. Na rozdíl od Bzeneckého octu kvasného lihového ochuceného, o kterém mluvíte vy a který prodává např. OD Tesco.
Díky za upřesnění.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek