Jaký tuk pod pečené maso?
-
Figaro
Jaký tuk pod pečené maso?
Když budu zítra péct v troubě bůček, mám pod něj dát taky nějaký tuk? Nebo stačí podlít vodou a on si pustí tuk sám? Mám připravený rostlinný olej.
-
Mudr.Lant
-
Figaro
-
Mudr.Lant
-
Figaro
Hodně dobrý
všechna čest
. Na kmín bych zapomněl. Díky za obrázek, je změna, jdu to upéct ještě dneska. Po pohledu na ten obrázek bych slintal celou noc.
Pokud by se mi povedlo něco podobnýho tak budu nejšťastnější na světě.
Ještě se zeptám. Tu kůži nahoře nařízneš? Asi jo že. Omlouvám se za blbé dotazy ale jsem kuchař začátečník. Ale vypadá to luxusně.
Ještě se zeptám. Tu kůži nahoře nařízneš? Asi jo že. Omlouvám se za blbé dotazy ale jsem kuchař začátečník. Ale vypadá to luxusně.
-
Mudr.Lant
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 763 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
25 dub 2017 19:22
