Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Lucie Drážková
Nový příspěvek
od Lucie Drážková » 28 srp 2017 08:31
Dobrý den. Dostala jsem od známých ze západních Čech hřiby kováře. Prý se jedná o poměrně tuhou houbu. Jaké jídlo z ní doporučujete udělat?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 28 srp 2017 10:08
Říká se, že takový hřib se nemá smažit jako obalovaný, ale měl by aspoň 20 minut přejít varem a tedy je vhodný do polévek, nebo jej usušit.
-
Alice
Nový příspěvek
od Alice » 28 srp 2017 12:47
Chce to krájet na opravdu slabé plátky. Je to tuhá houba.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 28 srp 2017 12:49
Kováře je nutné dobře tepelně upravit, takže je vhodný třeba do houbového guláše, do polévky (nejen houbové, vynikající je i kyselici nebo kyselu), vhodný je kuba nebo prazenice (tam dusit rovnou s cibulkou), pod pečené maso...
Pochutnas si.

-
-
- 3 Příspěvků
- 784 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Šárecký Jan
12 pro 2018 10:44
-
-
- 2 Příspěvků
- 990 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
27 lis 2016 17:08
-
-
- 2 Příspěvků
- 758 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
07 čer 2017 09:41
-
-
- 2 Příspěvků
- 2182 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
08 zář 2016 19:36
-
-
- 2 Příspěvků
- 1725 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Andy
26 úno 2016 09:04